avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contractul de voluntariat - se pierde dreptul de autor ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contractul de voluntariat - se pierde dreptul de autor pentru activitatea artistica?

Prin contractul de voluntariat se pierde dreptul de autor prin activitatea artistica desfasurata?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:12, 21 Iulie 2013
Contractul de voluntariat nu are niciun efect asupra drepturilor de autor. Dati mai multe detalii despre nelamurirea dvs.
Nu prea se intelege nelamurirea dumneavoastra. Poate reveniti cu intrebari suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor - traducator ContSters83715 ContSters83715 Am fost angajat din 2006 de o societate comerciala ca traducator COR 244406 , am efectuat traduceri de natura administrativa, tehnica, 1 pagina de traducere ... (vezi toată discuția)
Practica TINA2005 TINA2005 Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati sa gasesc raspuns la urmatoarea nelamurire: Doresc sa lucrez intr-o societate pentru a cumula experienta si fara nici ... (vezi toată discuția)
Despre profesie liberala: pictor costincri costincri buna ziua As vrea sa stiu daca un artist plastic-pictor se incadreaza in categoria profesie liberala, si daca da care pictori se incadreaza?Doar cei cu ... (vezi toată discuția)