avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cu recurs
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cu recurs

Buna ziua.Imi puteti spune in cat timp ajunge acasa o decizie pentru executare silita?vine in posta sau cu confirmare semnatura?si cam cat timp ar putea sa dureze un recurs facut la o decizie de executare silita?pentru ca mama mea a girat pe cineva acum mai bine de 10 ani cu apartamentul si acea persoana a bagat in insolventa firma lui cu care a girat,iar apartamentul nostru a ramas la bataie.Tin sa precizez ca mama mea si tatal meu n-au fost casatoriti,iar apartamentul este pe numele mamei-a murit acum 7 ani,iar noi cei 3 copii purtam numele tatalui.Am facut contestatie la cerere executare silita iar raspunsul nu a ajuns acasa inca,dar a fost respinsa contestatia.Cat se mai poate amana cu recursul pentru decizia de executare silita.Trebuie facuta taxa de succesiune pe apartamentul girat,inainte de al putea lua banca sau il ia direct?imi cer scuze,dar sunt obosit cand scriu aceste randuri.multumesc :((
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:37, 22 Iulie 2013
Daca girantul a decedat trebuie facuta succesiunea.
Nu poate fi executata persoana decedata.
Nu trebuie facuta succesiunea, doar trebuie somati mostenitorii ( care, in sensul legi nu inseamna cei ce mostenesc ci cei ce au vocatie succesorala).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie la executare, suspendarea executãrii silite robert paul robert paul Buna ziua.Azi am avut ultimul termen al contestatiei la executare suspendarea executarii silite(recurs). Marti am auzit ca se va posta pe net ... (vezi toată discuția)
Datorii asociatie apartament robert paul robert paul Buna seara.Am de platit la asociatie 4000 de lei din restante etc.Apartamentul unde locuim este girat la banca de vreo 12 ani,iar acum ne-a venit decizia ... (vezi toată discuția)
Sunt disperat!!!!ajutati-ma,va rog..apartament girat la banca robert paul robert paul buna ziua.mama mea a murit saraca acum 6 ani.acum 10 ani a girat la banca(mama si inca 5 persoane) cu apartamentele,pentru un imprumut de 2miliarde pentru un ... (vezi toată discuția)