Am divortat recent si am fost evacuat din locuinta prin sentinta, fiind proprietar in cota mai mare in locuinta.
Doresc sa stiu urmatoarele :
1. daca nu am unde locui si proprietatea e garantata prin constitutie de ce am fost evacuat?
2. Pot sa cer compensatii pentru ca fosta sotie a cerut evacuarea mea din apartament? Am citit legea in baza careia am fost evacuat si la unul dintre paragrafe zice ca se poate.Cum sa procedez?
suntem divortati din culpa comuna.Fata are 13 ani dar nu spune adevarul ,iar baiatul nu e crezut doarece este mai mic.Ea duce tot felul de barbati in apartament,curentul electric a fost decuplat pentru neplata ,iar copiii stau la bunici.la dosar sunt acte de la DPC ca e agresiva cu copiii,in special cu baiatul.Custodia asta in comun nu prea are efect.Ii interzice copilului sa ma vada in afara programului de vizita.El se lupta cu mama si bunicii lui si e alaturi de mine deoarece vede ca il iubesc f. mult si nu il mint.Partajul merge f. incet.In concluzie :E naspa.Am avut locuinta inainte de casatorie iar acum sunt pe drumuri
Divort
Ovifod
Buna Ziua. Am o intrebare. Eu locuiesc cu sotia si copilul in apartament ANL in chirie. Am prins-o cu altcineva in apartament si acum suntem in divort. Am o ... (vezi toată discuția)