avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Magazin second hand
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Magazin second hand

cei care aveti magazine second hand va rog sa imi dati si mie niste sfaturi va multumesc
Cel mai recent răspuns: farkascorina , utilizator 15:15, 30 Iulie 2013
Buna ziua,

Pentru primirea unor sfaturi pertinente, ar fi bine sa precizati in mod specific ce doriti sa aflati.

Multumim
mar interesa sa stiu cum sa transform hainele din kg in bucuati,si cum sa fac intrarile si iesirile.va multumesc
si ce fel de registre sa imi cumpar si cum se trec intrarile si iesirile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pentru ii - magazin second hand farkascorina farkascorina buna va rog celor care stiu sau detin un magazin de haine second hand,daca ma pot ajuta sa imi zica cum se face receptia marfa la o ii magazin second hand,cum ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala-comert cu haine second hand sammy44 sammy44 Buna ziua. Am deschis o II , avand ca obiect de activitate comertul cu haine second hand . Am de pus cateva intrebari privind contabilitatea. Am cumparat un ... (vezi toată discuția)