avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Decont combustibil din fonduri europene
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Decont combustibil din fonduri europene

Am nevoie de un sfat.Va rog sa-mi spuneti cum pot deconta combustibilul utilizat la o Asociatie in parteneriat public-privat, avand in vedere ca aceasta cheltuiala este eligibila si ni se deconteaza din fonduri UE in limita a 7.5 L/100Km. In fond problema mea este urmatoarea: Asociatia nu are masina achizitionata, combustibilul se deconteaza pe masinile personale ale angajatilor, se alimenteaza de la peco, se trece cantitatea de combustibil pe aviz si se emite factura la sfarsitul lunii, dupa care se face ordin de plata pe cantitatea de combustibil achizitionata,este corecta aceasta varianta?Mai trebuie si alte documente intocmite? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adumitroaie florin , utilizator 12:11, 24 Iulie 2013
Trebuie sa aveti si confirmarea Km parcursi, prin foi de parcurs dedicate deplasarilor in interesul proiectului, pentru evidenta activitatilor desfasurate.
puteti sa imi spuneti un act normativ la care sa fac trimitere? nu este facut contract de comodat intre salariati si unitate in ceea ce priveste utilizarea masinilor, este corect asa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuiala combustibil mari.a mari.a Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul unui angajat care vine cu masina personala la serviciu? Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru masina niko79 niko79 Buna ziua! Tin contabilitatea unui SRL si ma intereseaza daca se poate incheia un contract de comodat pentru masina intre administrator (asociat unic), in ... (vezi toată discuția)