avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune

1.a decedat tatal meu in urma cu 10 zile ce trebuie sa fac pentru succesiune in cazul in care el a fost casatorit a doua oara si cu acea persoana nu a avut copii
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:34, 24 Iulie 2013
sa dezbateti succesiunea si sa cereti sistarea starii de indiviziune. va prezentati la notar sau luati legatura cu un avocat pentru a va consilia, redacta si sustine actiunea in fata instantei. atentie exista un termen de 1 an de acceptare a succesiunii
Buna ziua.
in termen de 1 an trebuie sa va prezentati la un notar pt a da declaratie de acceptare a succesiunii. in caz contrar exista posibilitatea sa fiti decazut din dreptul de a mosteni.
dupa ce dati aceasta declaratie, succesiunea se va dezbate la notar. in caz de neinatelegere intre succesorii defunctului si cea de-a doua sa sotie, succesiunea se va dezbate in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Claudia Monica Claudia Monica Noi suntem 4 frați(2 fete și 2 băieți)..Mama noastră a decedat de 19 ani și de abia acum tatăl nostru ne-a chemat la notariat pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Termen pentru succesiune motraux motraux Cat timp de la survenirea decesului unei rude pot sa deschid succesiunea avand calitatea de unic nepot al persoanei decedate ? (vezi toată discuția)
Termen limita MTIC MTIC Buna ziua Care este termenul limita in dezbaterea unei succesiuni? In cazul cand nu se deschide succesiune, cine beneficeaza de aceste drepturi, petru ... (vezi toată discuția)