avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri POS CCE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri POS CCE

o firma (imm) ce a finalizat un proiect finantat prin pos cce mai poate accesa finantarea prin schema de minimis care urmeaza a fi lansata prin HG 274/2013 ?
in ce conditii ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:56, 25 Iulie 2013
Daca ajutorul de minimis din poscce nu atinge pragul celor 200000 euro in ultimii 3 ani, atunci puteti accesa schema de minimis prin HG 274/2013 pentru diferenta pana la suma maxima.
Responsabilul economic al proiectului accesat prin poscce trebuie sa stie care este suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene ovisalom ovisalom Buna ziua, Am inteles ca UE acorda fonduri pentru reinnoirea echipamentelor IT ale unei companii. Intrebarea mea este: o data ce ai obtinut aceste fonduri ... (vezi toată discuția)
O noua schema de ajutor de minimis pentru imm-uri! Daniela Bolog Daniela Bolog 10 mai 2013 Ministerul Finantelor a pregatit o noua schema de ajutor de minimis prin care se intentioneaza sustinerea in continuare a IMM-urilor in vederea ... (vezi toată discuția)
Hotararea guvernului nr. 274/2013 privind acordarea de ajutoare de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii thomaki thomaki Referitor la aceasta HG, investitia trebuie suportata de catre IMM-urile care aplica si abia dupa finalizarea proiectului vor fi acordati acesti bani ? ... (vezi toată discuția)