avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata ratelor bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata ratelor bancare

Parintii mei au facut acum cativa ani un imprumut in franci elvetieni, la scurt timp tata si-a pierdut locul de munca, mama s-a imbonlavit si nu au mai putut plati ratele, francul elvetian aproape s-a dublat, ceea a ce a dus vanzarea apartamentului si s-au mutat la tara, banii s-au dus pe spitale si medicamente, acum au fost contactati de o firma de recuperare, ca vor fi dati in judecata, daca ei imi vand mie casa, baiatul lor, banca nu mai are cum sa o ia, si daca ii dau in judecata, mama are o pensie de handicap de 236 lei si una de 514 lei pe caz de boala, dar nu este definitiva, tre sa se duca anual la comisie, iar tata nu are nici un venit, ce ar putea sa se intample daca banca ii va da in judecata si sigur va castiga, daca nu are ce sa le ia?
Cui au vandut apartamentul? Nu era ipotecat la banca? Sau era un credit de nevoi personale? Despre ce suma e vorba? Acolo la tara unde locuiesc acum nu sunt proprietari?
Nu era ipotecat la banca, creditul este de nevoi personale, iar suma actuala cu tot cu penalitati este de aprox 31000 lei, a fost facut acum vreo 6 ani in franci elvetieni, apoi francul e explodat , a fost o specula bancara generala. La casa de la tara sunt propietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita florintimisoara florintimisoara Buna seara.Ma numesc Florin Roman si am urmatoarea problema.In anul 2006,am luat doua credite,unul de nevoi personale in lei de la Otp si unul ipotecar in ... (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni - libor ercar ercar Buna ziua, In anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale pe 10 ani, fara ipoteca. Moneda este francul elvetian. Ceea ce vreau sa aflu este daca pot ... (vezi toată discuția)
Credit nerambursat Tiberiu Barbu Tiberiu Barbu In 2007 fratele meu a contactat un credit de nevoi personale la P Bank in franci elvetieni. #-o.Pana in prezent a platit toate ratele la zi. Acum este in ... (vezi toată discuția)