problema este ca nu am mai platit ca sa se rezilieze contractul pentru ca am gasit alta firma mai ieftina,bineinteles eram la al doilea contract cu iei care al doilea contract sa prelugit pe cale verbala nimic semnat.dansi mi-a reziliat contractul ei si ma preloat o firma de avocatura am vorbit cu dansi si am ziz ca platesc sumele restante fara rezilierea care au puso cei de la firma.
am platit luna trecuta suma de 150ron care astazi am primit mesaj ca suma nu a fost acceptata.suma de plata era 1850 ron si azi primid mesajul cu suma 1700 24.07.2013 ce inseamna ca au acceptat suma de 150 ron ca ma obliga sa platesc pana pe 26.072013 suma 1700 . ce ma indrumati sa fac
Cititi cu atentie prevederile contractului si conditiile de reziliere si cele de prelungire. Este posibil ca in contract sa fie prevazut ca daca nu notificati furnizorul de servicii telecom despre incetarea contractului la finalul acestuia (de obicei pun 2ani), contractul sa se prelungeasca fara un act aditional. Daca este asa atunci nu puteti scapa de contract decat platind restantele si penalitatile, daca sunt.
bun am inteles dar intretimp am platit suma 150 ron suma din 1840ron iar firma de avocatura mi-a dat mesaj ca sa achit suma de 1700 inseamna ca suma de 150ron care am platito eu a fost acceptata ....altfel imi dadeau mesaj cu suma intreaga de1840 ...care dansi imi dau mesaj astazi ca suma cre am platito eu nu a fost acceptata..
Veti primi mesaje pana la achitarea integrala a datoriei. Discutati cu recuperatorul si angajativa ca veti plati lunar o suma fixa pe care vi-o permiteti pana la stingerea datoriei, eventual solicitati sa nu va mai puna penalitati.