avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cine face inscrisurile in carnetul de munca dupa un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cine face inscrisurile in carnetul de munca dupa un proces?

Buna seara,
Am avut un litigiu de munca pe care l-am castigat irevocabil in data de 15 oct 2012.
Salariul meu ar fi trebuit sa fie de 1652 lei/luna fata de 1109lei cat este inscris in adeverinta pe care am primit-o cand am fost disponibilizata.
Societatea nici pana acum nu a facut o declaratie rectificativa la casa de pensii pentru modificarea salariului
Cui pot sa ma adresez in acest caz si deasemenea daca sunt indreptatita sa cer diferenta de somaj la salariu actual de 1653 lei
Va multumesc
Niculina Popa
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 26 Iulie 2013
Ori unui executor judecatoresc ori puteti face o plangere penala impotriva acestuia pentru nerespectarea hotararii judecatoresi.
Plangerea penala unde o depun? la Parchet?
O puteti depune la Parchet sau la Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale niculinapopa niculinapopa Buna seara! Daca se aproba in instanta raportul de expertiza pentru diferentele salariale neprimite,pot sa cer inscrierea salariului cuvenit in carnetul de ... (vezi toată discuția)
Rectificarea inscrierii in carnetul de munca Nanuta Nanuta Buna ziua, neclaritatea mea este urmatoarea: cum se procedeaza pentru rectificarea inscrierii efectuate in carnetul de munca, referitor la perioada ... (vezi toată discuția)
Indicii de ierarhizare niculinapopa niculinapopa Am lucrat ca subinginer 25 ani ,acum sunt somera si nu am beneficiat de indicii de ierarhizare cf HG1051, la salariul minim pe economie s-a adaugat doar ... (vezi toată discuția)