avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contertatie la tribunal a unei hotarari de consiliu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contertatie la tribunal a unei hotarari de consiliu local !

Se poate contesta o hotarare la tribunal in cazul in care persoana care vrea sa conteste nu este implicat direct . Este vorba despre o hotarare pe plan general privind interzicere unor activitati comerciale , turism stradal etc.
Cel mai recent răspuns: infolegi , utilizator 15:42, 25 Iulie 2013
In masura in care justifica un interes personal, ceea ce inseamna ca prin hotararea respectiva i s-a cauzat un prejudiciu sau o lezare a drepturilor sale, se poate contesta.
In hotarare se preciza ca se interzicea pers fizice si juridice sa racoleze turistii de pe domeniul public , gari , statii de autobus in scopul de a le inchiria ulterior acestora spati de cazare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. poate proprietarul unei case sa inchirieze camere ... camelia luminita camelia luminita Bună ziua. Poate proprietarul unei case sa inchirieze camere ,în regim hotelier, fără acordul vecinolor?! Dacă nu , există raspundere legala? ... (vezi toată discuția)
Contestatie Teodor16 Teodor16 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot contesta la Institutia prefectului o Hotarare a Consiliului Local care prevede concesionarea unei suprafete de teren ... (vezi toată discuția)
Stimată doamnă manuela rășină spuneți dvs: „simpla închiriere ... robert1958 robert1958 Stimată doamnă Manuela Rășină Spuneți dvs: „Simpla închiriere a unui spațiu de locuit în calitate de persoană fizică nu îi schimbă ... (vezi toată discuția)