avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezvoltatorul refuza sa faca reparatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezvoltatorul refuza sa faca reparatii

Buna ziua,
Am si eu o problema. Am achizitionat o locuinta in urma cu 2 luni prin progtsmul Prima Casa de la un dezoltator. Locuinta avea cateva mici defecta, printre care o iala de la usa stricata. Am adus la cunostinta dezvoltatorului atat telefonic cat fi fizic ca usa trebuie reparata. Mi a tot promis ca o repara, insa fara niciun rezultat. Intre timp am achizitionat locuinta. Cum il pot determina pe dezvoltator sa imi repare usa?
Va multumesc mult de tot.
Vedeti ce scrie in contract si incercati sa ii cititi.
plangere la ON Protectia Consumatorului
contractul spune ca atunci cand sunt vicii aparente sau ascunse ele trebuie remediate pana la data semnarii contractului. eu am adus la cunostinta dezvoltatorului cu mult inainte de incheierea contractului de aceste nereguli, si totusi nu s a facut nimic. ce pot face acum?
Cand ati adus la cunostiinta dezvoltatorului,s-a incheiat document prin care sa se constate si sa se consemneze viciul existent si dezvoltatorul sa isi asume responsabilitatea si obligatia contractuala de remediere/inlocuire ?
din pacate tot ce am facut e sa ii arat ce trebuie facut si sa obtin promisiuni ca se vor face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme fatada bloc nou Raluca2588 Raluca2588 Buna ziua, am achizitionat prin programul Prima Casa cu apartament nou intr-un complex rezidential in 2014. Blocul are 9 etaje si o terasa retrasa, iarna ... (vezi toată discuția)
Apartament in bloc nou - dezvoltatorul nu vrea treaca nici o clauza de garantie in contractul de v-c katanel katanel buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: 1. am dat avansul la un apartement situat la etajul 9/9 al unui bloc nou construit in 2016, apartamentul ... (vezi toată discuția)
Apartament nou, viciu ascuns: cum să procedez? newuzer newuzer Am achiziționat un apartament nou (de la dezvoltator) în toamna anului trecut (am semnat contractul de vânzare cumpărare), m-am mutat înainte de venirea ... (vezi toată discuția)