avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

mirei2012 a scris:

Sotul supravietuitor beneficiaza de dr de abitatie

a) daca nu este titularul niciunui dr de a folosi o alta locuinta corespunzatoare
b) in mod gratuit
c) pana la partaj dar nu mai devreme de 1 an de la data mostenirii

b

ce ce n-ati luat voi niciunul si c? 973 alin 4

de la data deschiderii mostenirii/de la data acceptarii mostenirii?
gr zice doar mostenirii.....
hahaha am luat toti b dar din motive diferite...:))

Am omis...scuze ...fara sa vreau...da trebuie luat si c
Imi plac interpretarile literale ale lui Nono...o suceste cum vrea el...daca ai zis de ce ai zis ...de n-ai zis de ce n-ai zis... :tooth:
zice ca se stinge si mai devreme ...daca se marita/insoara

Eu am gandit ca si cristian. :)
mirei2012 a scris:

Fratii uterini

a) pot veni la mostenirea fratelului lor numai in nume propriu
b) sunt obligati la rap donatiilor
c) vin la most fratelului lor pe tulpini

a
Ne ataci cu grile din toate directiile, vrei sa creezi vreo diversiune ca sa uitam de grila aia cu dr de abitatie? :))
Nofacenoname0 a scris:

mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

mirei2012 a scris:

Sotul supravietuitor beneficiaza de dr de abitatie

a) daca nu este titularul niciunui dr de a folosi o alta locuinta corespunzatoare
b) in mod gratuit
c) pana la partaj dar nu mai devreme de 1 an de la data mostenirii

b

ce ce n-ati luat voi niciunul si c? 973 alin 4

de la data deschiderii mostenirii/de la data acceptarii mostenirii?
gr zice doar mostenirii.....
hahaha am luat toti b dar din motive diferite...:))

Am omis...scuze ...fara sa vreau...da trebuie luat si c
Imi plac interpretarile literale ale lui Nono...o suceste cum vrea el...daca ai zis de ce ai zis ...de n-ai zis de ce n-ai zis... :tooth:
zice ca se stinge si mai devreme ...daca se marita/insoara

Eu nu cred ca e corect c.
Practic grila spune asa,, sotul suprav beneficiaza de dreptul de abitatie, dar nu mai devreme de 1 an de la data mostenirii,,
Cum vine asta, ca ala beneficiaza imediat dupa deschid. mostenirii, nu trb sa astepte 1 an:-/

Super, ai ochi de vultur! Ai dreptate. ;) c nu are cum sa fie corect pt ca e gresit formulat.
Nono citeste toate cuvintele...mai uit eu cate unul dar asta este ...”pana” la partaj
Hellene aveti orbu gainilor ...ce vultur ...care vultur? :O

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)