avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Nofacenoname0 a scris:

mirei2012 a scris:

Ice Hellene a scris:

Intrebare pt ca abia m-am apucat de proc pen: Ce face judecatorul de dr si lib in cazul in care constata un impediment la exercitarea act pen? Sesizeaza procurorul pt a dispune clasarea?

Nono, n-ai pt ce! ;)

Din cate stiu eu jud de DL nu verifica actul de sesizare...iar la cel de CP...nu sunt sigura as zice ca restituie cauza la parchet ...pentru ca nu spune nimic codul si carti n-avem.

Pai nu verifica AS, ci solutionează cererile procurorului. Dacă în timp ce a fost sesizat cu o cerere, constată incidenţa unui impediment, în mod normal nu poate face altceva decât să respingă cererea pentru acel motiv
Hellene, editasem mai sus ;)

Deci, o respinge motivat, iar apoi procurorul dispune clasarea. Cam asa ar fi normal, nu? :sorry:

Am vazut tarziu editarea, Nono, e logic cum spui, mersi.
Ultima modificare: Luni, 5 Mai 2014
Ice Hellene, utilizator
Da, dacă ,,,vrea muşchii procurorului,, să dispună clasarea :))
Npc!
Nofacenoname0, utilizator
Aoleeu, da' ce rău şomaţi...ia să vă pun la treabă

Răspunderea gerantului pt prejudiciul creat geratului va fi angajată:
a. numai pt dol
b. atât pt dol cât şi pt culpă
c. sau numai pt dol, sau şi pt culpă

Nofacenoname0, utilizator
Nofacenoname0 a scris:

Aoleeu, da' ce rău şomaţi...

Io am nasul bagat in NCPP.... :whistle:
Ma uit la TV-eu ca am cam somat si azi...nus ce naiba inaintez ca melcul si seara ma apuca remuscarile :slap:
Nici chef de grile n-am...macar de-ar scoate o carte mai acatarii sa ma mai impulsioneze si pe mine :stunned:

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)