dom' procuror, te rog sa ii scrii o telegrama lui MU si sa iti exprimi nemultumirile :tooth:
la b) m-am gandit si eu la asta, dar la c) atata timp cat codul nu spune "intotdeauna", ii dau dreptate lui MU
Eu gandesc ca chiar daca nu a fost condamnat...amanarea aplicarii pedepsei inseamna totusi o condamnare...pentru ca nu se inscrie in dezincriminata amnistiata si a intervenit reabilitarea sau s-a implinit termenul de reabilitare
Eu am constatat ca asupra amanarii exista dubiul ca nu e o condamnare...cu care sincer nu sunt de acord...desi imi pare ca nici in cod nu e limpede...acum prasesc la el...nu sunt sigura
varianta ,,a,,e buna,eu virgin la neuron in raporturile cu institutia asta am omis ca se da termen de supraveghere,la sf termenului se produc efectele depline dc Michiduta nu mai face prostii....cum el sav o noua infr nu se mai putea renunta la aplic ped ca era in termenul de suprav al amanarii si in cosecinta se revoca sau se continua cu amanarea......
Examen barou
silvianna
Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)