avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Nofacenoname0 a scris:

Cristian şi dacă mergi înainte cu amânarea, cu a doua fapta ce faci?

pai ti-am zis cum le vad....
2 fapte in concurs,iar pt astea tr sa ai o sg solutie,ca la orice concurs....
iar amanarea te incurca .....ca altfel dadeai renuntare pt ambele,asa tr sa continui cu ea sau s-o revoci si sa dai pedeapsa
in fond si faptul ca se continua cu amanarea aplic echivaleaza cu renuntare pt a 2-a infr numai ca nu poti s-o dispui prin hot,o pers pt 2 fapte in concurs nu poate fi si sub efectul amanarii si sub cel al renuntarii cand in mod normal tr o hot cu o sg masura
mirei2012 a scris:

Pentru devalmasie...ei se pot intelege dar nu sa faca un act cu intelegerea lor (inclusa in hot de divort)...ar putea fi o cale de a evita creditorii cand bat la usa...am act de partaj :tooth:

nu stiu daca mai inteleg corect la ora asta , dar cred ca te contrazice art 358 c civ
Ultima modificare: Vineri, 13 Iunie 2014
marian20, utilizator
pt c) corect: art 670, art 686. Legea nu interzice expres aceasta posibilitate, din contra face trimitere la dreptul comun prevazut la partaj. Plus ca pe NCC sotii pot schimba conventional regimul matrimonial.

adica, daca eu cu sotul meu, ne intelegem cum sa impartim bunurile, nu avem voie? :O Absurd...
Ice Hellene, utilizator
pai ti-am zis cum le vad....
2 fapte in concurs,iar pt astea tr sa ai o sg solutie,ca la orice concurs....
iar amanarea te incurca .....ca altfel dadeai renuntare pt ambele,asa tr sa continui cu ea sau s-o revoci si sa dai pedeapsa
in fond si faptul ca se continua cu amanarea aplic echivaleaza cu renuntare pt a 2-a infr numai ca nu poti s-o dispui prin hot,o pers pt 2 fapte in concurs nu poate fi si sub efectul amanarii si sub cel al renuntarii cand in mod normal tr o hot cu o sg masura

Deci tu zici că prin menţinerea amânării se rezolvă problema şi cu a doua infracţiune..practic a doua infracţiune e atrasă sub incidenţa soluţiei pt prima infracţiune...interesant ce spui dar nu găsesc un text de lege în acest sens:-/

Mersi pt explicaţii:beer:
Nofacenoname0, utilizator
catalin1980 a scris:

Raspuns corect Mirei
AB
act de partaj = buna invoiala
Cristian ai muscat la intrebarea mea :D

da ,asa e .....:))

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)