avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

in cazul in care ,dupa incuviintarea in principiu a cererii de interventie voluntara ,s-ar stinge judecata referitoare la pretentia din cererea introductiva de instanta ,fara a se pronunta o hotarare de fond

a.nu s-ar mai putea continua judecarea pretentiei tertului intervenient
b.subzista ,in privinta cererii de interventie voluntara principala ,efectul prorogarii legale de competenta
c.instanta va solutiona in continuare cererea intervenientului principal ,indiferent de cauza pt care nu s-a mai judecat pe fond cererea de chemare in judecata
d.niciuna

raspuns = c?
rasp bc

66(4) Intervenţia principală va fi judecată chiar dacă judecarea cererii principale s-a stins prin unul dintre modurile prevăzute de lege.

bine ca varianta ,,c,, nu suna ca art de mai sus dar l-am pus ca de aici cred ca a plecat Gabita R
pe unde umbli?:D
in cazul in care procurorul initiaza actiunea civila

a.instanta va dispune in mod obligatoriu introducerea in cauza si citarea titularului dreptului in calitate de reclamant
b.titularul dreptului ,odata introdus in proces ,nu va putea renunta la judecata cererii promovate de procuror fara acordul acestuia din urma
c.titularul dreptului .odata introdus in proces ,poate incheia o tranzactie cu celelalte parti litigante
cristian i a scris:

in cazul in care procurorul initiaza actiunea civila

a.instanta va dispune in mod obligatoriu introducerea in cauza si citarea titularului dreptului in calitate de reclamant
b.titularul dreptului ,odata introdus in proces ,nu va putea renunta la judecata cererii promovate de procuror fara acordul acestuia din urma
c.titularul dreptului .odata introdus in proces ,poate incheia o tranzactie cu celelalte parti litigante

neatza! ac

cristian, la grila cu intervenientul accesoriu, nu poate interveni dupa inchiderea dezbaterilor pt ca dupa acest moment nu e admisa niciun fel de cerere. Era si un art, dar nu le stiu pe de rost. :) Deci, nu e corect "oricand".

Ti-ai cumparat cartea noua de grile a doamnei GR? :))
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iunie 2014
Ice Hellene, utilizator
rasp corect ac
mersi Ice Hellene

n-am cumparat-o,chiar sunt curios dc are alte grile sau e cartea veche cu ,,10,,grile in plus,
care le aveti pe amandoua sa-mi spuneti,dau de baut....:D

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)