avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

in cadrul procesului de partaj,incheierea prin care instanta a dispus vanzarea bunurilor prin buna invoiala sau prin executor

a.poate fi atacata separat numai cu apel ,in termen de 15 zile de la comunicare
b.nu poate fi atacata cu apel odata cu hotararea asupra fondului cauzei
c.poate fi atacata separat,numai cu apel,in termen de 30 de zile de la pronuntare
d.niciuna

b
cristian i a scris:

-atunci cand nu le sunt afectate interesele sunt terti in raport cu ajc,deci nu prod efecte fata de ei(nu avem pr relativit)
-cand le sunt afectate interesele ajc devine inopozabil
-eu ii vad exceptie de la pr opozabilit
cine sustine contrariul,ca ar viza pr relativ?

Păi așa văd că reține și Boroi, dar la cum pune problema lasă să se înțeleagă că ar fi alți autori ce îi consideră excepție de la prin. relativ., și mă gândeam să nu fie vreo surpriză ceva
Nofacenoname0 a scris:

cristian i a scris:

in cadrul procesului de partaj,incheierea prin care instanta a dispus vanzarea bunurilor prin buna invoiala sau prin executor

c.poate fi atacata separat,numai cu apel,in termen de 30 de zile de la pronuntare
d.niciuna

b

X-(
dap, nici azi nu mi-am revenit.
daca tot se discuta chestii administrative. am si eu o intrebare. eu am terminat anul trecut facutatea si am primit o adeverinta. am inteles ca diploma se elibereaza dupa un an. e suficient daca in dosar apare copia dupa adeverinta si nu copia la diploma? cand se elibereaza mai exact diploma? stie cineva?
adi_09 a scris:

cristian i a scris:

d.niciuna

d - parca e 15 zile de la pronuntare

990 (4) Încheierile prevăzute în prezentul articol pot fi atacate separat numai cu apel, în termen de 15 zile de la pronunţare. Dacă nu au fost astfel atacate, aceste încheieri nu mai pot fi supuse apelului odată cu hotărârea asupra fondului procesului.

rasp corect b

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)