avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Dupa mine cat timp practica judiciara nu este izvor de drept ...si deocamdata la noi nu este...ce spunea Tribunalul Suprem intr-o speta in care vreo 3 judecatori au incadrat fapta...nu este un lucru de retinut si pentru spete ulterioare mai ales in lipsa unei motivari adecvate si bazata pe text legal.
Am mai zis eu...uneori una se zice de fapt in speta respectiva si alta este situatia prezentata de grila supusa evaluarii....ma doare capu si ma ia cu ameteala :-/
CEC este banca de stat...ultima
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
mirei2012, utilizator
Infr de fals in declaratii:

a. Se realizeaza printr-o declaratie necorespunzatoare adevarului, facuta doar personal, in forma scrisa, unei pers din cele prev la art 175 sau unei unit in care aceasta isi desfasoara activitatea, in scopul producerii unei consecinte juridice
b. Se poate realiza printr-o declaratie necorespunzatoare adevarului, facuta doar personal, prin declaratie verbala, unei pers din cele prev la art 175 sau unei unit in care aceasta isi desfasoara activitatea, in scopul producerii unei consecinte juridice, pe care o va consemna in scris
c. Se poate realiza printr-o declaratie scrisa necorespunzatoare adevarului, transmisa printr- o alta persoana, care atesta semnatura reclamantului, unei pers din cele prev la art 175 sau unei unit in care aceasta isi desfasoara activitatea, in scopul producerii unei consecinte juridice.
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
Ice Hellene, utilizator
Ice Hellene a scris:

Infr de fals in declaratii:

a. Se realizeaza printr-o declaratie necorespunzatoare adevarului, facuta doar personal, in forma scrisa, unei pers din cele prev la art 175 sau unei unit in care aceasta isi desfasoara activitatea, in scopul producerii unei consecinte juridice
b. Se poate realiza printr-o declaratie necorespunzatoare adevarului, facuta doar personal, prin declaratie verbala, unei pers din cele prev la art 175 sau unei unit in care aceasta isi desfasoara activitatea, in scopul producerii unei consecinte juridice, pe care o va consemna in scris
c. Se poate realiza printr-o declaratie scrisa necorespunzatoare adevarului, transmisa printr- o alta persoana, care atesta semnatura reclamantului, unei pers din cele prev la art 175 sau unei unit in care aceasta isi desfasoara activitatea, in scopul producerii unei consecinte juridice.

bc
Daca mai vreti specializari: :tooth:

[ link extern ] /
c
doar personal nu cred ca e corect
dau declaratia la notar si o trimit prin posta la institutie.....

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)