avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
...ehei....povesti din astea vom gasi destule in practica....dar teoria e cum e....tb.stiuta asa, chiar daca nu isi gaseste corespondent in realitate...
adi_09 a scris:

cristian i a scris:

da Adi ,e posibil ca asta sa fi fost capcana.....

asta e grila gen INM, doar ca acolo sigur mai era o varianta corecta ca sa te faca sa nu mai alegi si varainta B si atunci luai plasa :)))

:)
da...asa e....

Daca cu aceeasi ocazie se efectueaza acte care -scuzati - presupun penetrarea si acte care nu presupun:
a- intreaga activitate va fi considerata infractiune de viol
b- intreaga activitate va fi considerat tentativa, deoarece nu s-a reusit finalitatea actului
c- nu este infractiune, a fost doar un act ,,preparatoriu,,
Autor- eu.
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
ContSters170292, utilizator
cristian i a scris:

Adi si fara acord nimeni nu-i putea impiedica sa se dea in fapt unul pe altul....statul/reprezentantii statului pot incalca prezumtia ,ei nu ,indiferent ce declara.....

astea sunt teorii, in practica sta putin diferit situatia, daca unul dintre inculpati recunoaste ca a savarsit fapta impreuna cu celalalt si merge pe procedura simplificata, iar celalalt sustine ca nu a savarsit fapta, ai impresia ca judecatorul il mai asculta ce debiteaza ?
Si prezumtia nevinovatiei e cam de 2 feluri cea teoretica si cea efectiva, ori in cazul asta cata vreme judecatorul si-a format o parere subiectiva prezumtia efectiva e nevinovatiei pentru celalat inculpat dispare.
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
adi_09, utilizator
adi_09 a scris:

cristian i a scris:

Adi si fara acord nimeni nu-i putea impiedica sa se dea in fapt unul pe altul....statul/reprezentantii statului pot incalca prezumtia ,ei nu ,indiferent ce declara.....

astea sunt teorii, in practica sta putin diferit situatia, daca unul dintre inculpati recunoaste ca a savarsit fapta impreuna cuj celalalt, iar celalalt sustine ca nu a savarsit fapta, ai impresia ca judecatorul il mai asculta ce debiteaza ?

..eu nu am afirmat contrariu....nu te lua de mine...
Necunoscuta a scris:

adi_09 a scris:

cristian i a scris:

astea sunt teorii, in practica sta putin diferit situatia, daca unul dintre inculpati recunoaste ca a savarsit fapta impreuna cuj celalalt, iar celalalt sustine ca nu a savarsit fapta, ai impresia ca judecatorul il mai asculta ce debiteaza ?

..eu nu am afirmat contrariu....nu te lua de mine...

nu ma iau de nimeni, doar zic asa ca teoria e una si in practica unele chestiuni sunt total diferite.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)