avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

in cazul infr de abuz de incredere

a.obiectul material poate avea o origine ilicita
b.autor poate fi un parinte ,cand fapta este comisa in legatura cu administrarea averii copilului sau minor
c.este necesar ca fapta sa conduca la o privare definitiva de proprietate a victimei

c
b este gestiune frauduloasa...
a eu n-am citit niciunde ca unui hot ii pot proteja bunul dat cu un titlu.
c...e foarte aiurea...ca isi insuseste bunul... privarea de proprietate definitiva nu stiu cum sa o traduc

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2014
mirei2012, utilizator
zic şi eu A
varianta B cred că excede tematicii pt că ar presupune să ştim ce-i cu administrarea lui peşte..
Nofacenoname0 a scris:

zic şi eu A
varianta B cred că excede tematicii pt că ar presupune să ştim ce-i cu administrarea lui peşte..

rasp barem a

la b putem avea o gestiune frauduloasa,in plus,in raporturile parinte - copil cred ca lipseste si ,,titlul,,
c-bunul incredintat cu un anumit scop poate fi folosit in altul
ex- iti dau BMW-ul meu sa-l tii in garajul tau (in depozit) si tu te apuci sa-i dai ,,blana,, prin centru la ,,liniute,,
la final o speli si-i dai kilometrajul inapoi si-mi spui ca nimeni n-a avut mai multa grija de ea ca tine......:D
...concluzia....nu incredintati masina lui Nofacenoname...face liniute cu ea....
:D
Pt varianta A, n-are importanţă dacă BMW-ul lui Cristian era furat sau tăinuit...dacă mirei i-a promis că îl ţine în garaj şi s-a tras cu el tot abuz e:))

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)