avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
cristian i a scris:

rasp barem b

ART. 62
Actele încheiate de comandanţii de nave şi aeronave
(1) Comandanţii de nave şi aeronave sunt competenţi să facă percheziţii corporale sau ale vehiculelor şi să verifice lucrurile pe care făptuitorii le au cu sine sau le folosesc, pe timpul cât navele şi aeronavele pe care le comandă se află în afara porturilor sau aeroporturilor şi pentru infracţiunile săvârşite pe aceste nave sau aeronave, având totodată şi obligaţiile şi drepturile prevăzute la art. 61.
.....................................................
(3) În cazul infracţiunilor flagrante, comandanţii de nave şi aeronave au dreptul de a face percheziţii corporale sau ale vehiculelor, de a-l prinde pe făptuitor şi de a-l prezenta organelor de urmărire penală.
............................
61 (2) Organele prevăzute la alin. (1) au obligaţia să ia măsuri de conservare a locului săvârşirii infracţiunii şi de ridicare sau conservare a mijloacelor materiale de probă

61(2) se refera la organele de constatare iar comandantii de nave nu sunt org de constatre dintre cele prev la 61(2)

pv de reconstituire sau de CFL

a.tr sa contina descrierea detaliata a pozitiei si a starii mijloacelor materiale de proba aflate la fata locului
b.tr sa contina numele si prenumele suspectului sau inculpatului in toate cazurile
c.tr sa contina numele si prenumele avocatului persoanei vatamate care este chemata in mod obligatoriu sa asiste
mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

rasp barem b

ART. 62
Actele încheiate de comandanţii de nave şi aeronave
(1) Comandanţii de nave şi aeronave sunt competenţi să facă percheziţii corporale sau ale vehiculelor şi să verifice lucrurile pe care făptuitorii le au cu sine sau le folosesc, pe timpul cât navele şi aeronavele pe care le comandă se află în afara porturilor sau aeroporturilor şi pentru infracţiunile săvârşite pe aceste nave sau aeronave, având totodată şi obligaţiile şi drepturile prevăzute la art. 61.
.....................................................
(3) În cazul infracţiunilor flagrante, comandanţii de nave şi aeronave au dreptul de a face percheziţii corporale sau ale vehiculelor, de a-l prinde pe făptuitor şi de a-l prezenta organelor de urmărire penală.
............................
61 (2) Organele prevăzute la alin. (1) au obligaţia să ia măsuri de conservare a locului săvârşirii infracţiunii şi de ridicare sau conservare a mijloacelor materiale de probă

61(2) se refera la organele de constatare iar comandantii de nave nu sunt org de constatre dintre cele prev la 61(2)

comandantii de nave si aeronave

a.au obligatia de ridicare sau conservare a mijloacelor materiale de proba ,pt infr sav pe navele sau aeronvele pe care le comanda pe timpul cat acestea se afla in apele maritime sau spatiul aerian romanesc

da Mirei,am postat si art ala sa se vada de ce nu e bun a

rasp barem e doar ,,b,,...iar tu ai rasp ok:)
cristian i a scris:

pv de reconstituire sau de CFL

a.tr sa contina descrierea detaliata a pozitiei si a starii mijloacelor materiale de proba aflate la fata locului
b.tr sa contina numele si prenumele suspectului sau inculpatului in toate cazurile
c.tr sa contina numele si prenumele avocatului persoanei vatamate care este chemata in mod obligatoriu sa asiste

a...ma omori cu in toate cazurile...dar cred ca el poate sa si lipseasca si nu cred ca in toate cazurile

rasp barem ac

face trimitere la 195 al 1 lit b,d
eu cred ca s-a avut in vedere si 194

ART. 194
Prezenţa altor persoane la cercetarea la faţa locului şi la reconstituire
Organul de urmărire penală sau instanţa de judecată poate dispune prezenţa medicului legist sau a oricăror persoane a căror prezenţă o consideră necesară.

dc organul considera necesar(ma refer la avocat).....devine oblig.....dc participa tr oblig mentionat in pv

grila pe var ,,c,,nu e formulata ok....doctore Vasilică D;)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)