avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Laura_Lau a scris:

Ca exercitiu pentru dimineata :):

1. Sunt masuri procesuale restrictive de libertate:
a. arestarea preventiva;
b. controlul judiciar;
c. internarea medicala provizorie :coffee:

ab sunt privative... ramane b, desi nu e chiar corect, pt ca devine retrictiva doar daca i se impun obligatii facultative, deci, in esenta, nu e nici privativa, nici restrictiva de libertate, ci doar impune obligatiile de prezentare la org jud/politie si de a comunica schimbarea adresei.
an_rolf, am renuntat la pseudonime, ne-a rugat Administratorul. ;) CD are grile strict pe cod, ceea ce nu va fi cazul la examen sigur. Eu vreau de MU pt ca mai merge pe jurisprudenta si se apropie cat de cat de ceea ce va fi la examen.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Ice Hellene, utilizator
an_rolf a scris:

cristian i a scris:

Ice Hellene a scris:

Niste grile de MU la infr contra pers ai cristian? :D

o rezolvam maine.....
nb:wave:

Buna:coffee: dimineata.
Da mai pe seara poate pui, sa apuc sa repet si eu specialul.
Si poti pune si din ,,Vasi,, ca-s curioasa cum le formuleaza:D

Editez, te rog, daca poti, Cristian, sa pui si din C.Danilet, pe langa cele puse din M.Udroiu.
Multumesc.
@Hellene, multumesc, nu am stiut.
:)
Ice Hellene a scris:

Laura_Lau a scris:

a. arestarea preventiva;
b. controlul judiciar;

ab sunt privative... ramane b, desi nu e chiar corect, pt ca devine retrictiva doar daca i se impun obligatii facultative, deci, in esenta, nu e nici privativa, nici restrictiva de libertate, ci doar impune obligatiile de prezentare la org jud/politie si de a comunica schimbarea adresei.

Raspuns corect b :D
Ice Hellene a scris:

Laura_Lau a scris:

a. arestarea preventiva;
b. controlul judiciar;

Hellene Gheata, este restrictiva fiind sunt acele 4 obligatii care i se impun din oficiu si tot o restrictie presupune, de exemplu obligatia de a nu purta, folosi sau detine nicio categorie de arma, etc. :vishenka:
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iulie 2014
adi_09, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)