avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
marian20 a scris:

a fost discutată și anul trecut pe admitere inm 2013
www.avocatnet.ro/content/for...

oare sa se fi mers pe rationamentul ca acea carte se refera la cititor si atunci ar avea un caracter individual ?
marian20 a scris:

a fost discutată și anul trecut pe admitere inm 2013
www.avocatnet.ro/content/for...

mersi Marian....

eu nu o consider ok grila ......
cartea e o fictiune....indiferent ce spune autorul acolo ....
pai dc a scazut nr casatoriilor e de vina Eminescu ca le incurajeaza pe fete sa-l astepte pe Luceafar.....si asta nu mai coboara.....;)
???
și mie mi se pare că ar fi \"ciudățică \" (vorba \"maestrului\" Boroi) grila, dar sa îl vezi pe Udroiu care va veni cu o explicație, de nu te mai aduni vreo trei zile...
dar dacă îi spunea Veronicăi că ar fi urâtă și că ar trebui să se omoare, asta prin poezie, bineînțeles ., știind că este foarte sensibilă ! și că ar putea face un astfel de gest?..? sau dacă îi spunea Veronicăi că el s-a săturat și se omoară, și o îndeamnă să facă și ea același gest?
Ultima modificare: Duminică, 27 Iulie 2014
marian20, utilizator
-dc ii scria o poezie chiar cu tema asta dar in realitatea obiectiva nu se schimba nimic,continuau sa se intalneasca si ,,sa-si faca viata cu ea,,nu conteaza ce a scris,e fictiune......
in schimb dc,, nu-i mai raspundea la SMS,, plus poezia.....da ...inseamna ca devine serioasa treaba si e bun de mititica....
-nj nu pot sanctiona fictiunea....,in schimb dc fictiunea devine realitate....e altceva.....sanct realitatea obiectiva.....
Ultima modificare: Duminică, 27 Iulie 2014
cristian i, utilizator
infr de purtare abuziva

a.poate fi savarsita cu praeterintentie
b.nu poate fi sav de o pers juridica in calitate de complice
c.absoarbe vatamarea corporala

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)