avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

Asa zic si eu diaconu

nu se revoca ...doar interzicerea unei functii exercitarii profesiei bla bla
se executa si in timpul detentiei...ca n-o sa-l lasi netratat prin penitenciar
este nedeterminata

Alin.
Din ce autor e grila?
Cu cin crezi ca ma razboiesc eu toata ziua?
MU bien sur
Liberarea dintr-un centru educativ

a) trebuie dispusa daca minorul a executat efectiv jumatate din masura ed
b) nu poate fi dispusa inainte de implinirea a 18 ani
c) poate fi dispusa si inainte de implinirea a 18 ani in cazul in care apreciaza ca nu se impune inlocuirea mas ed
mirei2012 a scris:

Cu cin crezi ca ma razboiesc eu toata ziua?
MU bien sur

Observatii Made in Udroiu :)
Masura obligarii la tratament medical nu este conditionata de starea de libertate a inculpatului, putand fi dispusa si in cazul in care condamnatul a fost condamnat la pedeapsa inchisorii cu executare in regim de detentie ori la pedeapsa detentiunii pe viata, cand tratamentul medical se va efectua la locul de detinere.
mirei2012 a scris:

Liberarea dintr-un centru educativ

a) trebuie dispusa daca minorul a executat efectiv jumatate din masura ed
b) nu poate fi dispusa inainte de implinirea a 18 ani
c) poate fi dispusa si inainte de implinirea a 18 ani in cazul in care apreciaza ca nu se impune inlocuirea mas ed

a,b?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)