Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
tedddybear a scris:
saandyf a scris:
cristian, iti dau dreptate. Ii dau foc lui solomonX-(
inainte nu imi explici te rog art din cod?
ce articol?
saandyf a scris:
tedddybear a scris:
saandyf a scris:
cristian, iti dau dreptate. Ii dau foc lui solomonX-(
inainte nu imi explici te rog art din cod?
ce articol?
am scris mai sus 1653 alin 2 lit c
tedddybear a scris:
imi explica cineva art 1653 alin 2 lit c? civil
,,Cele trei cazuri sunt situaţii speciale în care se pot afla categoriile de persoane menţionate de lege şi care justifică un interes legitim pentru a cumpăra. Astfel, în primul caz, aceste persoane au un drept anterior privitor la proprietatea sau transmiterea mortis causa a unui bun sau unei universalităţi de bunuri, în al doilea caz, au o creanţă anterioară dreptului litigios care poate fi satisfăcută prin achiziţia dreptului litigios, iar în al treilea caz, proprietarul bunului asupra căruia se exercită dreptul litigios achiziţionează dreptul litigios pentru a-şi apăra drepturile sale anterioare. Situaţiile premisă sunt de strictă interpretare şi se dovedesc prin orice mijloc de probă.,,
Baias
cand marii oameni ai justitiei romane(1653 al1) au si calitatea de proprietari ai bunurilor ....
asta probabil e un ex....or mai fi si altele.......
multumesc!
nu am vazut ca mi-ai trimis explicatia
cererea de redeschidere a procesului penal se poate face prin mandatar cu procura speciala, nu?