avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
A mai auzit cineva ceva de numarul celor trecuti de prima proba?...parca Danilet anunta inainte....
c_m a scris:

iuli_c a scris:

gr 29 G3

in procedura judiciara a divortului

c-cererea de divort intemeiata pe culpa sotului parat se judeca in camera de consiliu,fara citarea partilor ,dc sotul parat recunoaste faptele care au dus la destramarea vietii conjugale

varianta nu e corecta dar nu stiu exact de ce......
e sedinta publica,cu citare?

nu e divort prin acord sa fie in camera de consiliu ... astfel incat cererea se solutioneaza in sedinta publica cu citare......unde codul nu prevede expres fara citare sau in camera de consiliu se aplica regula generala....

multumesc:)
Hei, salutare! Eu am făcut în jur de 55-60, nu știu exact punctajul că le-am mai modificat chiar înainte de a le trece pe foaia cu răspunsuri. Cele mai multe pe care le-am greșit au fost la civil (culmea, că tocmai pe cale asta vreau să merg). Mi s-au părut grele și mai ales solicitante din punct de vedere al atenției. Am greșit mult că nu am căscat bine ochii, dar nu mai reiau că știți și voi lucrul ăsta poate mai bine decât mine. Multe felicitări celor care au trecut de 70, iar pentru ceilalți multă sănătate și putere de muncă în continuare.
Stiti cumva daca se afiseaza astazi rezultatele ?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)