avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie vopsitorie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie vopsitorie

Bunza ziua,

Am un vecin care are o vopsitorie auto care face un zgomot teribil si de la care vine un miros ingrozitor chiar daca acesta sustine ca are toate autorizatiile si la fiecare control de la mediu pare sa fie in ordine.
Desi avem gard comun nu mi-a fost ceruta niciodata prmisiunea pentru vopsitorie. Omul mai are are gard comun cu inca 3 curti in afara de mine si tuturor le-a cerut aceasta permisiune si a primit-o.

Unde ar trebui sa ma adresez sau in ce temei as putea sa il dau in judecata pe vopsitorul respectiv in ideea de a-i inchide vopsitoria.

Mentionez ca locuiesc aprope de centrul orasului...Nu exista de asemenea vreo lege care sa nu ii permita sa functioneze cu o vopisitorie auto care ploueaza in mijlocul orasului?

Alte discuții în legătură

Vecin cu vopsitorie serbanmoga serbanmoga Buna ziua, Unul dintre vecini detine o vopsitorie auto. Vopsitoria la care ma refer face un zgomot si un miros execrabil cu toate ca proprietarul sustine ... (vezi toată discuția)
Vecin cu vopsitorie auto brincova brincova Buna ziua, vecinul meu si-a ridicat o constructie, \"hala\"in vara lui 2009, fara aprobarea noastra, cu scopul de vopsitorie auto. A primit de la noi prin ... (vezi toată discuția)
Cum pot folosi filmarile din curtea mea care surprind nereguli din curtea unui centrul de recuperare Şi reabilitare neuropsihic msdos85 msdos85 Ce variante legale sunt pentru folosirea/publicarea unor filmari din curtea mea, care in lipsa gardului dintre mine si un \"CENTRUL DE RECUPERARE ŞI ... (vezi toată discuția)