avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin de identitate in regim de urgenta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin de identitate in regim de urgenta

Buna ziua .As dori sa stiu daca buletinele de identitate Romanesti se emit in regim de urgenta.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:50, 27 Iulie 2013
Nu exista regim de urgenta la cartile de identitate; doar in Bucuresti se elibereaza pentru motive intemeiate insa nici acolo la orice serviciu.
In general nu dureaza decat cateva zile, depinde si unde locuiti. In orasele resedinta de judet o aveti in 3-4 zile.
Exista posibilitatea de a solicita buletin in regim de urgenta taxa daca tin bine minte e undeva pe la 230 ron dimineata bagi actele dupamasa te duci dupa buletin dar nu prea mai merita.
Conditionat de localitate ,exista autoritati care in situatii legal motivate pot dispune emiterea documentului in termen rapid
In Bucuresti exista 2 astfel de autoritati
norbi00 a scris:

Exista posibilitatea de a solicita buletin in regim de urgenta taxa daca tin bine minte e undeva pe la 230 ron dimineata bagi actele dupamasa te duci dupa buletin dar nu prea mai merita.

Nu tineti bine minte, nu exista taxa pentru CI in regim de urgenta.
Cred ca faceti o confuzie cu costul pasaportului simplu temporar: costa 232 lei si se elibereaza intr-o zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin pierdut, refacere la urgenta shado564 shado564 Bună ziua, mi-am pierdut azidimineaţă buletinul, eu luni trebuie să plec din ţară , la vamă se acceptă copie buletin, sau doar cu buletinul original ... (vezi toată discuția)
Buletin!- termen preschimbare Andii Andii Buna ziua,as vrea sa ma ajutati daca se poate! Pe data de 23 noiembrie implinesc varsta de 18 ani Si as vrea ca in aceiasi zi sa plec As putea face sau ` ... (vezi toată discuția)
Neclaritati privind cartea de identitate soringoldenkid soringoldenkid Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu o chestie. Sambata urmeaza sa ma casatoresc iar sotia mea va trebui sa schimbe buletinul ceea ce am inteles ca dureaza cam ... (vezi toată discuția)