Buna, in dosarul fratelui meu, pe care procurorul l-a inaintat catre JUDECATORIE(nu Tribunal) se gasesc numai minciuni. Aceste minciuni contrazic chiar si declarartiile martorilor atat ale apararari cat si ale acuzarii. Termenele, care sunt foarte importante, sunt decalate cu lunile de exemplu din iunie se ajunge la iulie, cu toate ca exista actul cu pricina cu IUNIE si din 2010 se ajunge la 2011...
Fratelui meu i se imputa ca ar fi avut imprumuturi la CEC cu toate ca hartia emisa de catre CEC confirma ca fratele meu NU a avut niciodata vre-un imprumut la ei, dar procurorul sustine ca a avut. Martorii acuzarii afirma ca fratele meu nu a luat banii si chiar si fiul celui care a facut plangerea afirma ca nu fratele meu a luat banii dar procurorul sustine in dosarul inaintat ca el i-a luat pentru a-si acoperii datoria la CEC. Care datorie?!
Ce sa facem? Se poate face plangere impotriva unui asemenea om?
Va multumesc.
Va multumesc, exact asta voi face, de fapt cred ca trebuie sa o faca fratele meu, nu eu, nu cred ca eu am dreptul, dar probabil mama si sotul meu ar putea si ei.