avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de capacitate matrimoniala
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de capacitate matrimoniala

Buna seara!
As dori sa ma casatoresc in Scotia cu un cetatean irlandez si mi s-a spus ca pe langa certificatul de nastere mai am nevoie si de un Certificate of No Impediment care am inteles ca este certificat de capacitate matrimoniala.
Ma puteti sfatui va rog unde se elibereaza acest certificat ib Bucuresti,cat ar costa si in cat timp se elibereaza?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:58, 27 Iulie 2013
Trebuie sa mergeti la primaria de sector, unde domiciliati si sa intrebati acolo.
E vorba de Anexa 9 privind mentiunile existente pe marginea actelor de stare civila, o obtineti de la Starea Civila de la primaria de sector. Taxa este 11 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte casatorie in strainatate fofifofa fofifofa Buna ziua! Ce acte sunt necesare si apostilate pentru casatorie in alta tara? (vezi toată discuția)
Casatorie in grecia ela_87 ela_87 Buna ziua, Eu si prietenul meu, ambii romani, vrem sa ne casatorim in Grecia anul acesta, pe 11 septembrie. Locuim si vom locui in continuare in Romania. Am ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras certificat bunic decedat razboi buna ziua, bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea ... MAYA2 MAYA2 Buna ziua, Bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea razboi mondial. In incercarea de a identifica locul decesului (acces la arhivele nationale ... (vezi toată discuția)