avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ce se va intampla - cheltuire bani implementare proiect
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ce se va intampla - cheltuire bani implementare proiect

- nepotul meu a facut un proiect pe masura 121. Dupa ce proiectul i-a fost aprobat, a scos ceva bani dintr-o banca pentru implementarea proiectului, dar dupa ce a cheltuit o parte din bani, s-a razgandit, si acum vrea sa renunte la proiect. In aceasata situatie, daca n-are sa dea toti banii inapoi, ce se va intampla? -multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:50, 2 August 2013
Daca banii luati sunt strict bani de la banca, cititi contractul de creditare unde sunt specificate conditiile de creditare.
Daca a primit bani si de la PNDR, acestia va trebui sa fie restituiti, cu dobanda si penalitati, daca este cazul. Repercursiunile sunt de mai lunga durata. Cititi in ghidul solicitantului pe masura 121 care explica asemenea situatii.
[ link extern ] /
Nu este bine ca s-a ajuns la ceasta situatie.
Pentru un raspuns mai detaliat ar trebui stiut :
- care este statutul aplicantului, forma de organizare?
- care sunt activele detinute?
- creditul bancar a fost accesat pentru cofinantare?
- a fost facuta verificarea la fata locului de catre OJPDRP?
Necunoscutele sunt multe...
Ultima modificare: Vineri, 2 August 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

- ce se va intampla daca s-a cheltuit din banii de implementare a proiectului? hdm hdm - Nepotul meu a facut un proiect pe masura 121. Dupa ce proiectul i-a fost aprobat, a scos ceva bani dintr-o banca pentru a incerca sa implementeze proiectul, ... (vezi toată discuția)
Fonduri ue nerambursabile fara cofinantare eu_alexu90 eu_alexu90 Buna ziua sunt interesat sa imi deschid o pastravarie am tot citit pe aici mai multe topicuri si tot nu sunt foarte lamurit de aceea am facut aces post ,sper ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)