avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri UE nerambursabile fara cofinantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri UE nerambursabile fara cofinantare

Buna ziua sunt interesat sa imi deschid o pastravarie am tot citit pe aici mai multe topicuri si tot nu sunt foarte lamurit de aceea am facut aces post ,sper sa nu fi deranjjat prea mult. Intrebarea este daca mai sunt valabile fonduri pentru acest tip de afacere dar mai important nelamurirea mea este in ceea ce priveste cofinantarea proiectului. Am citit ghidul solicitantului de la amblele linkuri pe care le-am gasit la dumneavoastra pe site am inteles ca in cadrul SRL-D se ofera posibilitatea de a face imprumut si a garanta cu proiectul sau ceva de genu dar nu finanteaza astfel de proiecte iar in cadrul PNDR nu prea am inteles eu prea mare lucru. In unul dintre topicuti am gasit un raspuns ca fondurile se pot da si avans... Deci pana la urma trebuie sa vin eu cu bani necesari sa ridic proiectul si abea la sfarsit se va deconta investitia sau se pot da bani in avans si daca se respecta proiectul finantarea va continua. Va multumesc anticipat si scuze pt deranj.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:25, 10 Iunie 2013
In general procedura este aceea de a cheltui banii si a ti se rambursa cota aferenta. Banii pot provenii din contributie proprie si / sau credit bancar. Prin exceptie exista si posibilitatea unei prefinantari din partea Guvernului solutie pe care eu nu o recomand pentru ca este una greoaie care intarzie proiectul pentru ca de cele mai multe ori banii de la guvern nu vin imediat ( s - au intamplat si intarzieri de mai mult de 6 luni de zile ) .....
Pentru pastravarie exista un program dedicat Programul pentru pescuit :
[ link extern ]
[ link extern ] /
Astfel de activitati nu se finanteaza pentru SRL-D si nici prin PNDR.
Puteti lua legatura cu OJPDRP oficiul judeţean de plăţi pentru dezvoltare rurală şi pescuit din judetul dvs pentru detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene - cofinantare BogdanCos BogdanCos Buna, Am si eu o intrebare despre cofinantarea la proiectele pentru fonduri europene, si respectiv: Cofinantare se considera doar aportul ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)
Ce se va intampla - cheltuire bani implementare proiect hdm hdm - nepotul meu a facut un proiect pe masura 121. Dupa ce proiectul i-a fost aprobat, a scos ceva bani dintr-o banca pentru implementarea proiectului, dar dupa ... (vezi toată discuția)