avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rol fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rol fiscal

Am si eu o intrebare, sotul meu a decedat in noiembrie anul trecut vrea sa schimb rolul fiscal de pe numele lui pe numele meu, pt a plati impozitul cu numele meu, ce acte sunt necesare la administratia financiara sau unde trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 23:49, 27 Iulie 2013
Prezentati la autoritatea fiscala responsabila domiciliului dvs,certificatul de deces si cel de casatorie
Pentru a se deschide rol fiscal trebuie sa faceti dovada ca bunurile (pentru care vreti sa platiti impozit-casa/teren/ auto-) sunt ale dvs.
Ati dezbatut succesiunea, aveti certificat de mostenitor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte succesiune manuela39 manuela39 Ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii la notar ( pentru teren ) ? Multumesc mult ! (vezi toată discuția)
Succesiunea obligatorie olyy23 olyy23 Buna ziua ,bunicul meu a decedat in 1974 iar bunica mea a decedat in februarie 2011,bunica mea nu a facut succesiunea, am vorbit cu o prietena care mi-a spus ... (vezi toată discuția)
As dori sa ma lamureasca cineva socela socela timp de 4 ani locuiesc impreuna cu mama mea . imobilul in care locuim impreuna este proprietatea mamei si a tatalui [decedat] ,am viza de flotant [buletinul ... (vezi toată discuția)