avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rol fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rol fiscal

Am si eu o intrebare, sotul meu a decedat in noiembrie anul trecut vrea sa schimb rolul fiscal de pe numele lui pe numele meu, pt a plati impozitul cu numele meu, ce acte sunt necesare la administratia financiara sau unde trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 23:49, 27 Iulie 2013
Prezentati la autoritatea fiscala responsabila domiciliului dvs,certificatul de deces si cel de casatorie
Pentru a se deschide rol fiscal trebuie sa faceti dovada ca bunurile (pentru care vreti sa platiti impozit-casa/teren/ auto-) sunt ale dvs.
Ati dezbatut succesiunea, aveti certificat de mostenitor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte succesiune manuela39 manuela39 Ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii la notar ( pentru teren ) ? Multumesc mult ! (vezi toată discuția)
Succesiunea obligatorie olyy23 olyy23 Buna ziua ,bunicul meu a decedat in 1974 iar bunica mea a decedat in februarie 2011,bunica mea nu a facut succesiunea, am vorbit cu o prietena care mi-a spus ... (vezi toată discuția)
As dori sa ma lamureasca cineva socela socela timp de 4 ani locuiesc impreuna cu mama mea . imobilul in care locuim impreuna este proprietatea mamei si a tatalui [decedat] ,am viza de flotant [buletinul ... (vezi toată discuția)