avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic international de droguri de risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic international de droguri de risc

Buna ziua!as vrea sa ma ajutati cat mai repede cu un rasp la intrebarea pe care o sa v.o adresez daca se poate.Prietenul meu este in arest preventiv pt 29 de zile pt trafic international de canabis.A trimis din Italia in Romania 2 pachete in decurs de 2 saptamani.Primul pachet continea 175g,iar al 2-lea aprox 480g canabis.El a fost denuntat de baiatul care a primit pachetul in Romania,dupa ce acesta a fost prins vanzand unui politist sub acoperire.Nu mai are antecedente penale.S.a prezentat singur la politie si a dat declaratie.A recunoscut si a zis ca regeeta cele intamplate.Ei considera ca reprezinta un pericol pt societate si il tin sub arest.Vreau sa stiu ce sanse are la o pedeapsa cu suspendare.Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Este posibila o astfel de pedeapsa?Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2013
Lavinia Muicaru, Avocat
Cred ca nici politistii nu stiu ce pedeapsa va primi, ramane la aprecierea judecatorului, functie de date mai concrete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de mare risc Andreea_Dragomir Andreea_Dragomir Buna ziua , am si eu o intrebare : Ce pedeapsa poate lua o persoana care a fost prinsa in flagrant la un festival de muzica cu 28 de pastile tip extasy , 0,5 g ... (vezi toată discuția)
Trafic de minori honey_mihu honey_mihu Buna ziua,sotul meu este acuzat de trafic de minori ca si intermediar adica el prelua \"fetele \" de la \"peste\" si le distribuia clientilor.Probele constand ... (vezi toată discuția)