avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri de mare risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri de mare risc

Buna ziua , am si eu o intrebare : Ce pedeapsa poate lua o persoana care a fost prinsa in flagrant la un festival de muzica cu 28 de pastile tip extasy , 0,5 g de cocaina si 3 grame de marihuana? Flagrantul a fost facut pe drogurile de mare risc adica politistii imbracati in civil au venit sa cumpere de la el pastilele de tip extasy . Marihuna si cocaina doar le detinea . As vrea sa stiu ce pedeapsa poate primii si daca poate primii arest la domiciliu sau suspendare . Este la prima fapta si caracterizarea lui este una buna , este student si provine din familie buna .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:46, 23 August 2018
Arest la domiciliu este posibil in cursul procesului penal.
Daca merge pe procedura simplificata, daca se vor retine circumstante atenuante si daca beneficiaza de o aparare calificata este posibila si o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere.
Cu o aparare foarte bine organizata se poate ajunge la o pedeapsa cu suspendare.
In ce oras se va judeca?
Buna ziua,
are sanse sa beneficieze de inlocuirea masurii arestului preventiv; insa, in primul rand trebuie sa aibe alaturi un avocat spcializat in astfel de cauze.
Exista anumite strategii prin care se pot obtine atat inlocuirea masurii, cat si o condamnare cat mai usoara, insa, fara a se studia temeinic ctele din dosar este greu sa se dea un prognostic.
Cu stima,
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cu o aparare foarte bine organizata se poate ajunge la o pedeapsa cu suspendare.
In ce oras se va judeca?


El este sin Bucuresti dar este retinut in Constanta.


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cu o aparare foarte bine organizata se poate ajunge la o pedeapsa cu suspendare.
In ce oras se va judeca?


El este sin Bucuresti dar este retinut in Constanta.

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare Velicu.Andrei Velicu.Andrei Buna ziua, Prietenul meu a fost condamnat 3 ani si 4 luni pentru trafic de droguri (28 pastile extasy , 0,5 cocaina si 4 g de marihuana) A stat 3 luni ... (vezi toată discuția)
Fiul meu a in varsta de 28 de ani a fost arestat 24 de ore sub ... Mihaaipascu Mihaaipascu Fiul meu a in varsta de 28 de ani a fost arestat 24 de ore sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc. Este singur in dosar, a vandut o singura data unui ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de mare risc stefan17gl stefan17gl ce pedeapsa poate lua o persoana care a traficat o cantitate de 23 pastile extasy(2 grame substanta MDMA)avand in vedere ca este de 3 luni in arest preventiv ... (vezi toată discuția)