avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectare eroare de redactare decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectare eroare de redactare decizie concediere

Buna seara,

O persoana juridică a concediat un angajat prin desfiintarea postului si in loc sa treacă în act art. 75 din CM (preaviz), a trecut art. 73.

Care este modalitatea de corectare a erorii de redactare? Se poate face o erată?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 29 Iulie 2013
Am mai intalnit cazuri dintre acestea,si mie mi s-a gresit si cand m-am dus sa arat eroarea,in dreptul ei a taiat cu pix rosu,si a modificat,apoi s-a stampilat si semnat.

Se mai intampla.......

P.S.
Nu am avut cu aceste legi si articole,ci altele asemanatoare,in cartea de munca mi se gresise niste date de zile si luna.
Poate va este de folos experienta mea.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2013
Tarzan2012, utilizator
@ Alex_Munteanu

Se poate emite o noua instiintare de preaviz care rectifica greseala din prim ainstiintare.

Daca greseala este in decizia de concediere, atunci se va emite o erata cu privire la aceasta eroare.

p.s.
Preavizul nu se inscrie in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individuala stromelectro stromelectro Buna ziua Am un salariat care va pleca prin concediere individuala art.65(1) la data de 15.10.2009 si astazi i-am dat decizia sa o semneze (bineinteles ... (vezi toată discuția)
Contract de munca - nereguli Andreimn Andreimn doresc sa stiu daca se poate incheia cm in fiecare luna si daca conteaza nr de inregistrare de la itm .precizez ca acest cm are stampila cu un nr pe stampila ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de concediere dr_no_5 dr_no_5 buna ziua -in data de 10 februarie am primit o dispozitie prin care contractul meu de munca inceteaza conf art.65 alin 1 din legea 53/2003. -in dispozitie ... (vezi toată discuția)