avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca - nereguli
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca - nereguli

doresc sa stiu daca se poate incheia cm in fiecare luna si daca conteaza nr de inregistrare de la itm .precizez ca acest cm are stampila cu un nr pe stampila trecut in pix dar akolo la numarul de inregistrare e gol.am gasit f multe greseli ortografice si dintr-un salariu de 800 ron i se opreste 200 ron.nu are carte de munca
multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreimn , utilizator 10:05, 26 August 2009
Nu specificati daca acest contract individual de m unca pe perioada determinata sau nedeterminata este incheiat in cadru aceleiasi societati? daca la asta faceti referire , nu este posibil .Cim se incheie o singura data in cadrul aceleiasi societati poate fi dat si un numar intern de inregistrare (atunci cand sunt mai multi angajati spre a fi mai usor de urmarit )dupa care exista nr.de inregistrare cu data depuneri dat de ITM .Chiar daca nu are fizic carnet de munca contractul individual de munca se peune la itm impreuna cu o declaratie data de angajat in care declara pe propria raspundere ca nu detine carnet de munca.Este o greseala ,eroare la oprirea celor 200 lei din 800lei .

Alexandra.
Indiferent de existenta sau nu a carnetului de munca ,o unitate NU poate incheia decat un singur CIM ,pe care il poate modifica si completa prin acte aditionale,decizii,etc,inregistrate la ITM,concomitent cu declaratia titularului CIM privitoare la situatia carnetului de munca,nu are ,sau este retinut la alta unitate.
Poprirea sumei de 200 ron aferent salariu 800 ron evident este o greseala
Referitor la intrebarea dvs raspunsul meu este da .CM este incheiat in cadrul aceleasi societati de 2 luni si se face prelungire din luna in luna semnandu-se alt cm. Este incheiat in baza art 56 alin. Adresa mea de mess este andrei_andrei_nistor si v-am dat aceasta adresa deoarece am contractul scanat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii, probleme intre angajat si angajator mihaela1234 mihaela1234 Buna ziua, cazul meu este urmatorul : m-am angajat cu data de 01.07.2009 pe baza unei oferte de munca care cuprindea un salariu de 800 ron net primele 2 luni ... (vezi toată discuția)
Plata la negru, recuperare salar. andrei_88 andrei_88 Sunt angajat la o firma cu 800 de lei pe cartea de munca,si eu luam in mana cam 1150 lei. urmeaza sa-i dau in judecata pentru neplata salariului ,garantie , ... (vezi toată discuția)
Carte munca mihaelapintea mihaelapintea Am o mare nelamurire. Mi-am incetat CIM la o societate aflata in insolventa care mi-a eliberat pe langa, cartea de munca nevizata la ITM, o adeverinta in ... (vezi toată discuția)