avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract inchiriere/comodat SRL-persoana fizica?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract inchiriere/comodat SRL-persoana fizica?

Buna, Imi poate spune cineva daca si cum se poate realiza un contract de inchiriere sau comodat intre un SRL si o persoana fizica pentru inchiriere/utilizare autoturism (de la persoana fizica) si mai ales cine va plati asigurarea auto?! Multumesc!
Buna ziua,

Contractul are aceleasi clauze generale ca si celelelte contracte de incihriere. Cat priveste asigurarea auto, acesta se plateste in functie de intelegerea partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pot achita un rca cu cardul firmei (srl), daca am ... mariustz mariustz Buna seara, Pot achita un RCA cu cardul firmei (SRL), daca am contract de comodat intre mine si firma pentru folosinta autovehiculului? Factura si ... (vezi toată discuția)
Contracte intre persoane juridice - lamurire DAIANA_ DAIANA_ E vineri azi...probabil cu totii ne gandim la weekend, insa poate unii dintre cei ce frecventeaza acest forum isi mai gasesc rabdarea sa-mi acorde un raspuns ... (vezi toată discuția)