ContSters37888 
	    	Utilizator

ContSters37888 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Adalbert Gabriel Gazdovici	                   

Un spamer foarte incapatanat mi-a trimis acum vreo doua zile un email pe care inainte sa-l sterg l-am deschis dintr-un fel de curiozitate aproape morbida de ... (vezi toată discuția)
	                    Adalbert Gabriel Gazdovici	                   

Un spamer foarte incapatanat mi-a trimis acum vreo doua zile un email pe care inainte sa-l sterg l-am deschis dintr-un fel de curiozitate aproape morbida de ... (vezi toată discuția)

mihaela.aivanese	                   

azi am citit urmatorul articol:
Oficiul Roman pentru Adoptii (ORA) informeaza ca la de-a 118-a sesiune de la Strasbourg a Comitetului Ministrilor, Consiliului ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela.aivanese	                   

azi am citit urmatorul articol:
Oficiul Roman pentru Adoptii (ORA) informeaza ca la de-a 118-a sesiune de la Strasbourg a Comitetului Ministrilor, Consiliului ... (vezi toată discuția)

Cabinet Avocat Ionescu 	                   

Buna seara ! Conform codului penal  art.203  \"Raportul sexual între rude în linie directa sau între frati si surori se pedepseste cu închisoare de la 2 la ... (vezi toată discuția)
	                    Cabinet Avocat Ionescu 	                   

Buna seara ! Conform codului penal  art.203  \"Raportul sexual între rude în linie directa sau între frati si surori se pedepseste cu închisoare de la 2 la ... (vezi toată discuția)