avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rambursare anticipata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rambursare anticipata credit

Am luat un credit de la o societate nebancara de 3000 lei in luna iunie.Problema este ca am ramas fara loc de munca acum 2 saptamani si as dori sa rembursez tot creditul acestei societati.Intrebarea mea este daca se pot returna banii si in ce conditii.
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 08:14, 1 August 2013
Nu platiti nimic, inainte de a citi cu maxima atentie contractul si a avea o discutie cu ei, referitor la plata anticipata. Daca isi dau acordul, solictitati dupa ce faceti plata o hartie din care sa rezulte ca nu mai aveti debite si ca contractul s-a incheiat.

Pastrati absolut toate documentele aferente acestui imprumut mai multi ani de acum inainte pentru a evita orice fel de problema cu acesti camatari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de rambursare anticipata redenumit "comision prestari servicii" la banca transilvania Florin1968 Florin1968 Buna seara, am avut un credit la banca Transilvania pe care l-am refinantat cu un credit de la Raiffeisen. In momentul cand am mers la banca pentru inchiderea ... (vezi toată discuția)
Restituire dobanda anticipata tataru ana tataru ana In noiembrie 2009 am incheiat un contract de imprumut cu ipoteca cu o societate nebancara de tip CAR , platind la acea data o dobinda anticipata de aprox.4500 ... (vezi toată discuția)