Am rugamintea de a fi sfatuit cum pot proceda pentru a-mi recupera o creanta de circa 10.000 RON din partea unei societati comerciale.
Societatea comerciala si-a incetat activitatea fara a fi stearsa din Registrul Comertului.
Executarea silita pentru suma de 10.000 RON s-a facut pentru o ferma care a fost evaluata la 30.000 RON.
La licitatie mai exista si alti creditori.
Cum dupa mai multe sedinte de licitatie numeni nu a participat, am dorit sa i-au din întreg (mai multe constructii agricole, valoarea proportionala a creantei mele.
Executorul mi-a spus ca nu pot intrucat trebuie sa platesc si o anumita suma peste cei 10.000 RON pentru a acoperi si creantele altor creditori.
Doresc sa fiu sfatuit cum sa procedez daca trebuie sa platesc si alte sume si care este calea juridica de urmat ?
Vă multumesc !
V-as ruga totusi domnule profesor sa aprofundati impreuna cu un profesionist al dreptului prevederile art 53 din Legea 188/2000 privind executorii judecatoresti..
Iar la intrebarea aia amara pe care o puneti raspunsul este NU. Si in continuare nu ati dat inca toate detaliile pe care le-am solicitat. Nu se poate emite o judecata de valoare numai pe baza unor interpretari subiective ale unei parti.