luri 
	    	Utilizator

luri 
	    	Utilizator	    

iionu 
	    	Utilizator

iionu 
	    	Utilizator	    

luiza2008 
	    	Utilizator

luiza2008 
	    	Utilizator	    

Salut!
Sunt nou pe forum.
Vreau sa dau la barou anu' acesta (2015) si vreau sa va intreb daca este prea tarziu sa incep sa ma pregatesc cum trebuie?
 luiza2008, utilizator
 luiza2008, utilizator 	
			~ final discuție ~
 silvianna	                   

Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
	                    silvianna	                   

Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)

ellaa	                   

Buna ,
Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere.
Va multumesc (vezi toată discuția)
	                    ellaa	                   

Buna ,
Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere.
Va multumesc (vezi toată discuția)

karmacoma21ro	                   

Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez  pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
	                    karmacoma21ro	                   

Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez  pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)