avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietarii imi retin garantia pentru a plati ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietarii imi retin garantia pentru a plati internetul timp de 1 an

Va solicit sprijinul in urmatoarea situatie:

M-am mutat cu chirie intr-un apartament in care am stat 2 saptamani si apoi am renuntat. Proprietarul a incheiat contract la internet a doua zi dupa ce m-am mutat. Pentru o luna respectiva am platit chiria integral plus toate cheltuielile. Problema este urmatoarea: proprietarul refuza sa-mi dea banii pe i-am lasat drept garantie (100 euro) fiindca, sustine el, trebuie sa plateasca internetul pentru 1 an (nu-l poate rezilia mai devreme de 1 an) deoarece actualul chirias nu are nevoie de internet. Eu consider ca nu e normal sa platesc un serviciu de care nu beneficiez. Ce pot sa fac? Nu am apucat sa fac contrat de chirie, sa intru in legalitate. Va rog sa ma jutati! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 22:33, 31 Iulie 2013
....iar pe viitor faceti-va abonament pe numele dv. Asta ca sa va intelegeti cu providerul cand n-o sa mai vreti internet. Sa vedeti ce zice, providerul adica. Cum e cu renuntarea, cu suspendarea, cu amanarea, cu intentarea....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu chiriasul ContSters194687 ContSters194687 [i]Am mutat acest subiect fiindca a fost postat de domnul vlady's pe un alt forum insa nu a primit un raspuns pertinent[/i]. Va rog sa ma sfatuiti ce e de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere a locuintei netcupeter netcupeter Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de intocmirea unui contract de inchiriere. In \\"Legea privind inchirierea locuintelor si reglementarea raporturilor ... (vezi toată discuția)
Garantie inchiriere apartament conform contract de inchiriere whiterose09 whiterose09 Am si eu o problema. Am incheiat un contract de inchiriere apartament, standard la agentia imobiliara in care este specificat ca la semnarea contractului s-a ... (vezi toată discuția)