avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu munca

Am lucrat la o firma unde incasam bani pt. produsele pe care le distribuiam.Am incasat 1200 lei bani pe chitantierul firmei,bani pe care nu iam predat la dep.contabilitate.Am fost dat in judecata de catre firma la care am lucrat.Va rog sa-mi spuneti ce as putea patii in conditiile in care returnez banii si platesc cheltuieli de judecata.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 5 August 2013
Daca returnati banii pana la pronuntarea sentintei, actiunea va ramane fara obiect.
Nu patiti nimic.
Cheltuielile de judecata nu aveti cum sa le platiti, intrucat instanta este cea care poate decide asa ceva in sarcina dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare sau nu? girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Un livrator, angajat la o societate comerciala ce are drept obiect de activitate distributia de bauturi racoritoare , a sustras banii pe care i-a incasat de la ... (vezi toată discuția)
Este corecta acuzatia? functionar public functionar public In 2005, impreuna cu alte colege, la dispozitia verbala a sefului, am incasat pe chitantiere cu sigla unitatii unde lucram, facturi restante la apa-canal atat ... (vezi toată discuția)
Agent vanzari- nedepunerea incasarilor Alex-2011 Alex-2011 Buna ziua!Am inceput sa lucrez de cateva luni la o societate comerciala ca si agent vanzari.Sediul firmei fiind intr-o alta localitate fata de cea in care am ... (vezi toată discuția)