avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refinantare credit restant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refinantare credit restant

Am luat un credit de la un IFN pe plan de afacere cu ipoteca. Afacerea a murit si am solicitat o reesalonare +o mica suplimentare in data de 10 mai , cand m-a vizitat dir. de vanzari al firmei. Acesta a inteles problema, a fost de acord cu propunerea mea , am facut cerere in 25 mai la sediul societatii bancare. Avand restante pe ultimile doua luni mi-au promis reesalonarea fara costuri suplimentare. Am asteptat pana pe data de 25 iunie , m-am deplasat la sediul lor sa vad ce se intampla. Am discutat cu acelasi dir. de vanzari (putin incurcat de data asta ) care mi-a spus ca cererea se discuta si voi primi curand un raspuns in plic. Spre surprinderea mea , in 28 iulie m-a contactat telefonic un alt angajat care mi-a reprosat restantele fara sa recunoasca nici o discutie si intelegere anterioara, cerandu-mi sa platesc in 3 zile restantele. Nu am banii, ce fac ? Ce urmeaza? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 09:24, 1 August 2013
Atata timp cat nu aveti o aprobare scrisa a esalonarii, va pot executa. Se poate, insa, ca dosarul sa fie, intr-adevar la comisie, iar cel de la colectare nu are de unde sa stie, caz in care el isi face munca lui sunandu-va, dar nu se va intampla nimic. Va trebui sa vedeti in ce stadiu e dosarul dvs.
Multumesc mult pentru raspuns. Daca reesalonarea a picat am inteles ca ei i-mi vor rezilia contractul , iar eu as avea posibilitatea sa fac o intelergere de plata dupa aceea. E adevarat? Am inteles ca pe parcursul intelegerii de plata nu curg dobanzi si comisioane. Cum pot face eu acest lucru ?
E adevarat, se face un plan de rambursare in scris, agreat de ambele parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit notificare de reziliere a contractului de credit adelatutunea adelatutunea Pe data de 10 mai anul curent , am solicitat o intrevedere cu un factor de decizie al unui IFN ptr. prelungirea perioadei de rambursare si o reasezare a ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit ipotecar ypohs ypohs In 2008 am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca de 25.000eur ,am fost cu plata ratelor la zi pana in 2011 dupa care am incetat plata ratelor ne mai ... (vezi toată discuția)