Am luat un credit de la un IFN pe plan de afacere cu ipoteca. Afacerea a murit si am solicitat o reesalonare +o mica suplimentare in data de 10 mai , cand m-a vizitat dir. de vanzari al firmei. Acesta a inteles problema, a fost de acord cu propunerea mea , am facut cerere in 25 mai la sediul societatii bancare. Avand restante pe ultimile doua luni mi-au promis reesalonarea fara costuri suplimentare. Am asteptat pana pe data de 25 iunie , m-am deplasat la sediul lor sa vad ce se intampla. Am discutat cu acelasi dir. de vanzari (putin incurcat de data asta ) care mi-a spus ca cererea se discuta si voi primi curand un raspuns in plic. Spre surprinderea mea , in 28 iulie m-a contactat telefonic un alt angajat care mi-a reprosat restantele fara sa recunoasca nici o discutie si intelegere anterioara, cerandu-mi sa platesc in 3 zile restantele. Nu am banii, ce fac ? Ce urmeaza? Multumesc.
Atata timp cat nu aveti o aprobare scrisa a esalonarii, va pot executa. Se poate, insa, ca dosarul sa fie, intr-adevar la comisie, iar cel de la colectare nu are de unde sa stie, caz in care el isi face munca lui sunandu-va, dar nu se va intampla nimic. Va trebui sa vedeti in ce stadiu e dosarul dvs.
Multumesc mult pentru raspuns. Daca reesalonarea a picat am inteles ca ei i-mi vor rezilia contractul , iar eu as avea posibilitatea sa fac o intelergere de plata dupa aceea. E adevarat? Am inteles ca pe parcursul intelegerii de plata nu curg dobanzi si comisioane. Cum pot face eu acest lucru ?
Provident
Dan Belea
Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)