avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am primit notificare de reziliere a contractului de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am primit notificare de reziliere a contractului de credit

Pe data de 10 mai anul curent , am solicitat o intrevedere cu un factor de decizie al unui IFN ptr. prelungirea perioadei de rambursare si o reasezare a ratelor deoarece afacerea gafaia. S-a prezentat directorul de vanzari , am discutat despre problema mea , a fost destul de receptiv , mi-a promis ajutorul Bancii neconditionat . M-a trimis la filiala de care apartin , sa depun o cerere si un plan de rambursare . Apoi mi s-a spus sa astept acasa raspuns . Cum raspunsul se lasa asteptat , pe 2 iulie m-am dus la sediul central unde am discutat cu acelasi director care mi-a spus ca nu s-a luat inca nici o decizie . Au urmat telefoane saptamanale din partea mea catre Banca fara ca ei sa ma contacteze sau sa-mi spuna ceva concret . i-mi spuneau de fiecare data ca sunt niste probleme si la ei si ca sa mai astept , pentru ca nu ar fi nicio problema . Am primit acasa o instiintare ca am restante la banca . Am contactat ofiterul de credit care mi-a spus sa ignor acea hartie si sa astept raspuns in continuare ptr. ca nu e nicio problema . La finele lunii sept. m-a contactat o persoana care mi-a spus ca e angajat doar de 3 sapt. si ca nu-l intereseaza ce mi s-a promis si ca-mi reziliaza contractul de credit ceea ce face acum , dupa 5 luni , timp in care eu nu am platit rata , pentru ca asta solicitam prin cererea din luna mai ( rate 0 pe lunile de vara ) . Pentru acest credit am pus gaj casa . Am sansa unei actiuni in instanta ?
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 11:08, 5 Octombrie 2013
Aveti sanse ca instanta sa nu admita cererea creditoarei de reziliere a contractului, atata timp cat dvs incepeti sa platiti conform celor mentionate in solicitarea facuta in luna mai...Daca nu respectati macar acele angajamente din planul depus la IFN-ul respective, atunci exista posibilitatea sa le admita cererea de reziliere...Studiati si contractual avut si vedeti ce anume ati convenit cu privire la reziliere si daca au fost respectate termenel de acolo sau procedura de reziliere.....Mai sigur este sa consultati un avocet cu prezentarea contractului, acesta puteand sa va ofere un sfat concret dupa analiza documentelor prezentate....success.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit restant adelatutunea adelatutunea Am luat un credit de la un IFN pe plan de afacere cu ipoteca. Afacerea a murit si am solicitat o reesalonare +o mica suplimentare in data de 10 mai , cand m-a ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Încuviinteazã executarea silitã ~ cum o opresc/aflu mai multe detalii ?!? ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Astazi am aflat ca pe site-ul portal.just.ro ca apare 1 dosar cu numele meu la Debitor, iar Creditor o societate IFN de la care am avut luat un ... (vezi toată discuția)