avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... activitate comerciala - statii de autobuz (demolare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

activitate comerciala - statii de autobuz (demolare spatii comerciale)

are cineva cunostinta despre legislatia aplicabila desfasurarii de activitati comerciale, cu exceptia comercializarii de bilete RAT, iin statiile de autobuz?
ma intereseaza in mod special situatia cladirilor, baracilor, dughenelor etc in care se desfasoara aceste activitati? se pot demola sau nu de catre primarii?
Se pot demola numai in cazul in care nu au documente legale de amplasare si functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, la parterul blocului de locuinte unde am domiciliul, ... CJohn CJohn Buna ziua, La parterul blocului de locuinte unde am domiciliul, intr-un spatiu comercial prevazut cu aceasta destinatie din constructie, s-a deschis o ... (vezi toată discuția)
Amplasare reclama luminoasa in dreptul spatiului comercial Iuliandumitru7567 Iuliandumitru7567 Buna ziua, detin un sp. comercial la parterul unui bloc. Am obtinut de la asociatie si vecini acordul de functionare. Pentru reclama luminoasa pe care vreau ... (vezi toată discuția)
intentionez sa inchiriez o parte din gradina casei ...rulote si food-truckuri Restro Restro Buna ziua, Intentionez sa inchiriez o parte din gradina casei (Bucuresti, Sector 1, zona protejata, nu centru, intr o statie de autobuz, stradala, 14 ml), ... (vezi toată discuția)