avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort prin acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort prin acord

Buna ziua,in data de 14.08.2013 am termen de judecata pentru divort prin acordul partilor,mi-a venit citatie acasa si vreau sa stiu daca si copiii minori in varsta de 13 si 11 ani trebuie sa fie prezenti la proces si vor fi audiati deorece in citatie nu se precizeaza nimic despre acest lucru.Ancheta psiho-sociala a fost efectuata la domiciliul meu,unde locuiesc copiii si au fost intrebati cu care dintre parinti vor sa stea.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:23, 1 August 2013
În mod obligatoriu vor fi audiati de către judecător, în camera de consiliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa divortez, procedura elizaiulia elizaiulia buna ziua. Doresc sa divortez de sotul meu, am incercat sa realizez acest lucru la notar(cu care a fost deacord)insa a plecat din tara inainte de depunerea ... (vezi toată discuția)
Domiciliu copii in cazul unui divort ContSters285708 ContSters285708 Buna ziua Daca in cazul unui divort,doi copii minori, de 11 si 4 ani,tatal cere ca cel de 11 ani sa aiba domiciliul la el si cel de 4 ani la mama,are sanse de ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters139145 ContSters139145 Va rog sa-mi spuneti cum pot parasi domiciliul conjugal in situatia in care sunt casatorita, am 2 copii, de 8, respectiv 13 ani si doresc sa nu mai ... (vezi toată discuția)