medieribucuresti a scris:
V-am scris mai devreme sa ma contactati pe privat pentru informarea gratuita si ca nu va iau spaga. Nu am primit niciun mesaj, insa va continuati activitatea denigratoare in public. Sper insa ca cei care va citesc mesajele sa aiba inteligenta necesara sa isi dea seama ca sunteti ruda lui Pinochio. Daca o tineti asa s-ar putea sa va invite vreun coleg la o sedinta de informare privind medierea inainte sa va dea in judecata pentru daune.
Domnul medieribucuresti: mai intai ma invitati apoi imi dati in cap. S-ar putea sa am nevoie de dumneavoastra.
Este ireverentios modul dumneavoastra de adresare mai ales ca sunteti jurist.
Ceea ce am relatat eu este mult mai grav decat daca as fi ruda lui Pinochio, mai degraba mama Omida.
Este ceeasi problema cu spaga din sistemul sanitar unde serviciile medicale sunt pe gradis...sau nu mai sunt.
Poporul roman este foarte inteligent si stie ca aceasta spaga se va impananteni si in randul mediatorilor.
Iar daca am gresit sau am denigrat mediatori nu au decat sa dea in judecata site-ul avocatnet pentru ca permite libera exprimare si postarea unor supozitii care s-ar putea sa fie adevarate desii nu sunt mama Omida si nici Pinochio.